+6 ovoz
72 ko'rilgan 6 1
Bu mavzu Saytlar bo'limida | 72 ko'rilgan
  

1 Javob

0 ovoz
0
Agar sizning raqamingizga ochilgan bulsa o`chirsa buladi. buning uchun  sozlamalardagi "Privacy and security" bo`limidan "active sessions" dan "show all sessions"ga kirasiz va o`zingizni profilingizni qoldirib boshqalaridan o`chirib tashlaysiz

O'xshash savollar

+7 ovoz
0 javob
sssssss Bu mavzu Internet bo'limida 22 Fev, 19 savol berdi | 44 ko'rilgan
+10 ovoz
1 javob
Telgram Bu mavzu Internet bo'limida 10 Mart, 18 savol berdi | 236 ko'rilgan
+14 ovoz
4 javob
+13 ovoz
2 javob
Sardor Bu mavzu Internet bo'limida 25 Apr, 17 savol berdi | 250 ko'rilgan
+13 ovoz
2 javob
GoldenBoy Bu mavzu Kompyuter bo'limida 20 Apr, 17 savol berdi | 217 ko'rilgan